tiistai 18. lokakuuta 2016

Kakut

Pikatchu-kakku

 Tein rakkaalle 4-vuotta täyttävälle pojalleni pikatchu kakun. 

Kakkupohja tehty 2kananmunan kakkupohjasta (pyöreä kakkupohja)

Täytteenä: 
Banaanirahka+mansikkahillo
1kpl banaania 
3rkl maitorahkaa
1dl kuohukermaa
sokeria maun mukaan
Painele banaani haarukan avulla soseeksi.
Vatkaa kerma ja lisää sinne maitorahka ja sokeri+banaanisose.

Ota googlesta pikatchu malli paperille, asettele kakkupohjan päälle.

Leikkaa kuvan mukaisesti. Leikkaa kakkupohja kahteen osaan.

Kostuta vaniljamaidolla ja laita mansikkahilloa pohjan päälle.

Lisää banaanirahkatäyte, osan täytteestä voit säästää syötäväksi sellaisenaan.

Laita toinen kakkupohja päälle ja kostuta vaniljamaidolla. Voit laittaa kakun muutamaksi tunniksi jääkaappiin kostumaan.

Vatkaa 2dl kermaa ja värjää se keltaisella pastavärillä.

Levitä ohut kerros kermaa kakun reunoille ja päälle.

Laita loppu kerma pursotinpussiin ja pursoita kakku kauttaaltaan, jätä vain korviin pienet alueet pursoittamatta.

Itse voit kehitellä oman mieltymyksen mukaan millä koristelet silmät,korvat,nenän,suun ja posket. (itse koristelin salmiakki karkeilla silmät,korvat,suun ja nenän. Posket sokerimassasta. Silmien keskusta myös sokerimassaa.)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti