Tein rakkaalle 4-vuotta täyttävälle pojalleni pikatchu kakun.
Kakkupohja tehty 2kananmunan kakkupohjasta (pyöreä kakkupohja)
Täytteenä:
Banaanirahka+mansikkahillo
1kpl banaania
3rkl maitorahkaa
1dl kuohukermaa
sokeria maun mukaan
Painele banaani haarukan avulla soseeksi.
Vatkaa kerma ja lisää sinne maitorahka ja sokeri+banaanisose.
Ota googlesta pikatchu malli paperille, asettele kakkupohjan päälle. |
Leikkaa kuvan mukaisesti. Leikkaa kakkupohja kahteen osaan. |
Kostuta vaniljamaidolla ja laita mansikkahilloa pohjan päälle. |
Lisää banaanirahkatäyte, osan täytteestä voit säästää syötäväksi sellaisenaan. |
Laita toinen kakkupohja päälle ja kostuta vaniljamaidolla. Voit laittaa kakun muutamaksi tunniksi jääkaappiin kostumaan. |
Vatkaa 2dl kermaa ja värjää se keltaisella pastavärillä. |
Levitä ohut kerros kermaa kakun reunoille ja päälle. |
Laita loppu kerma pursotinpussiin ja pursoita kakku kauttaaltaan, jätä vain korviin pienet alueet pursoittamatta. |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti