perjantai 7. lokakuuta 2016

Kakut

Donitsi tiikerikakut

Tämä idea syntyi kun tarkoitus oli ensin leipoa tiikerikakku, mutta päädyinkin testaamaan tiikerikakkua donitsivuokaan. Uusi donitsivuokani pääsi testaukseen. 

Tee ensin taikina normaalin tiikerikakun ohjeen mukaan. 
Itse tein 3munan taikinapohjasta, joka oli juuri (12kpl) donitsivuokaan sopiva. 

Voitele+korppujauhoita donitsivuoka



Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Laita 1/3 tumma taikina pursotinpussiin sekä vaalea taikina toiseen pursotinpussiin. 

Pursota vaaleaa taikinaa ensin vuoan pohjille.

 Sittten tummaa taikinaa päälle.


Lopuksi vaalea taikina päälle ja nostele lopuksi haarukalla taikinaa, (tiikerin raidat).

Laita uuniin n. 20-25min. Anna jäähtyä uunista oton jälkeen n.10min ja kumoa pellin avulla. Voit halutessasi kuorruttaa kakkuset haluamallasi kuorrutteella. (itse kuorrutin kinuskilla.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti