keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Kakun täytteet

Hedelmäsosetäyte:

1 prk lasten hedelmäsosetta
1 prk maitorahkaa
2 dl kuohukermaa
2 banaania soseutettuna
2 rkl sokeria

* Sekoita hedelmäsose maitorahkan joukkoon.
* Vatkaa kerma ja lisää kerman joukkoon sokeri.
* Soseuta banaani haarukalla.
* sekoita hedelmä-maitorahkaseos kerman joukkoon.
* Lisää lopuksi soseutetut banaanit. 

Vaniljavadelmarahkatäyte:

1 prk flora vaahtoutuvaa vaniljakastiketta.
1 prk 250g maitorahkaa
(1 rkl vaniljasokeria, jos käytät vadelmia)
Vadelmahilloa tai vadelmia 200g.

* Vaahdota vaniljakastike.
* Sekoita maitorahkan sekaan soseutetut vadelmat ja sokeri.
* Sekoita rahka-vadelmaseos vaniljakastikkeen kanssa sekaisin.
(jos käytät vadelmahilloa, laita hilloa kakkulevylle ja vaniljarahkaseos se päälle.) 

Suklaabanaanitäyte: 

1 prk (250g) maitorahkaa
4 dl vispikermaa
200g suklaata
3 banaania
(halutessa 1 rkl sokeria)

* Sulata suklaa mikrossa.
* Sekoita jäähtynyt suklaasula maitorahkan kanssa sekaisin.
* Vatkaa kerma vaahdoksi. 
* Sekoita rahka-suklaaseos kerman joukkoon varovasti sekoittaen.
* Paloittele banaanit ja lisää kerma-rahkasuklaaseoksen joukkoon.

Mansikkarahkatäyte:

1 prk maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
200 g mansikoita
Sokeria oman maun mukaan

* soseuta mansikat.
* sekoita maitorahka mansikkasoseen joukkoon.
* vatkaa kerma.
* lisää mansikkarahkaseos kerman joukkoon.
* lisää sokeria maun mukaan.

Mansikkadaimtäyte:

1 prk maitorahkaa
4dl kuohukermaa
200g mansikoita
2 patukkaa daimsuklaata
sokeria maun mukaan.

* Soseuta mansikat.
* Murskaa daimsuklaat muruksi.
* Vatkaa kerma vaahdoksi.
* Lisää maitorahka kerman joukkoon.
* Lisää mansikat ja daimmurska, sekoita.
* Lisää sokeria maun mukaan.
* Riittää kakun kahteen väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti